A NORMAFA KFT BEMUTATÁSA

 

                  

 

A Normafa Kft 1992-ben alakult az Electrocoop Kisszövetkezet Normafa úti szervizének tagjaiból. Alaptevékenysége: tudományos kutató készülékek országos szervizének ellátása, melyek kivitelezése alapvetően három konstrukcióban történik:

(1) garanciális szerviz,

(2) térítéses javítás (egyedi megrendelésre),

(3) átalánydíjas karbantartás és javítás (karbantartási szerződés alapján).

Az alaptevékenységhez kapcsolódóan a Társaság kereskedelmi tevékenységet is végez, vállalja ezen készülékek importálását és más laboreszközök, felszerelések, fogyóanyagok forgalmazását.

A kereskedelmi tevékenység is három csoportba sorolható:

(1) vám- és illetékmentes import lebonyolítása ügynöki szerződés keretében,

(2) készülékimport egyedi megrendelés alapján,

(3) készülékek, fogyóanyagok készletezése és raktárról történő árusítása.

A kereskedelmi tevékenység feltételezi az ügyfelek (vevők) folyamatos informálását. Ennek érdekében a Társaság kiállításokon vesz részt, szakfolyóiratokban hirdet, rendszeresen körleveleket küld ki és személyes ügyféllátogatásokat szervez.

A Társaság szervezeti felépítése igazodik a végzett tevékenységhez: a szervizmunkát magasan kvalifikált, nagy gyakorlattal rendelkező szervizmérnökök és technikusok, a kereskedelmi tevékenységet megfelelő termékismerettel rendelkező termékfelelősök végzik. Ehhez az információáramlást és dokumentálást az adminisztráció biztosítja.

A Kft tevékenységét jelenleg Budapesten a III. kerületben a San Marco u. 56/A alatti telephelyén végzi.

 

Normafa Kft: a minőség a leghatékonyabb erőforrásunk!

 

 


*** Ugorjon a lap elejére! *** Ugorjon egyet vissza! *** Ugorjon a főoldalra! ***

 

 

Utolsó frissítés: 2004. 10. 27. 10:25   ***   Levél a honlap készítőjének *** Ó Berényi Vilmos & Normafa Kft (az összes jog fenntartva)